Ewelina Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 (edytowane) z przepowiedni majowych wiem że będzie czerwiec słońcem topniejącym rozlany - na niebach i na obłokach w pieśniach słowików porannych z dala rozbrzmiewa już pasikoników szemranie z twoich rąk czytam że ty mój - kochany oczy patrzące wymownie też przywłaszczam i oddech gorący czerwcem zmieszany Edytowane 10 Czerwca 2023 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 5
violetta Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 Pasikonik jest mięsożercą, a konik polny i świerszcze są roślinożerne:) 1
Ewelina Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 @violetta to ja jestem jak pasikonik Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 @Ewelina a ja konik polny:) 1
Ewelina Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 @violetta to pytanie kto będzie jak świerszcz? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 Może Rafael :) Chciałam napisać Santi:) piękne są jego obrazy:)
Ewelina Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 @violetta Masz rację! A może znajdzie w swoich zasobach fotografię pasującą do tego wiersza Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 @Ewelina czyżby uchwycił owady :)?
Ewelina Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 @violetta a kto wie? Może i tak :)
kwintesencja Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 @Ewelina wiersz przepełniony letnim ciepłem i namiętnością, piękny! 1
Tectosmith Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 @Ewelina Bardzo ładnie, kolorowo i ciepło. Pozdrawiam serdecznie :-) 1
duszka Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 @Ewelina Piękne to przeczuwanie i rozpoznawanie... Wiersz pisany sercem :) 1
Ewelina Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 @kwintesencja taka pogoda za oknem - przepiękna, napełniająca wieloma cudownymi uczuciami Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam ciepło :) @Tectosmith dziękuję pięknie :) Pozdrawiam czerwcowo @duszka dziękuję :) Bez serca ciężko się pisze, choć oczywiście można, ale ja wolę z Pozdrawiam :) 2
Rafael Marius Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziękuję za miłe słowa. Ja mogę być, bo jestem wege, a do tego kiedyś byłem muzykiem amatorem, zatem zagrać potrafię nie tylko na nerwach. A zdjęcia świerszcza nie mam pod ręką. U mnie w okolicy ich nie ma. Być może to sprawa kosiarek. Dla nich i dla wielu innych owadów to zagłada. @violetta @Ewelina Mam za to złotą i piękną jak czerwcowe słońce różę. Te dwa małe czarne punkciki na dole to mrówki. Edytowane 10 Czerwca 2023 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji) 1
Ewelina Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 @Rafael Marius to mamy trio :) A róża piękna :) 1
iwonaroma Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2023 Ślicznie :) romantycznie lecz nieprzesłodzone. W sam raz.
Rekomendowane odpowiedzi