Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 6 Czerwca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2023 miękka w twoim cieple przy otwartym oknie jak świerszcz tańczę pośród białych kwiatów 12
poezja.tanczy Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2023 Jak miło się zrobiło :) +
violetta Opublikowano 6 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2023 @poezja.tanczy tak czuję lato:) 1
poezja.tanczy Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2023 @violetta Ja się upieram, że jeszcze mamy wiosnę Z premedytacją Wieczna wiosna, Która deszcz przyniosła :)
violetta Opublikowano 6 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2023 @poezja.tanczy mamy już wczesne lato, temperatury wskoczyły :)
poezja.tanczy Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2023 @violetta Nie no, nie przeczę Ale nie przepadam, gdy mnie w tyłek piecze Wiosna brzmi milej Więc się upieram Że wiosnę wybieramy Na premiera! Dobrze się gada o pogodzie :). Nie ma lepiej :) 1
Monia Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 @violetta Moje klimaty lubię to ;) 1
violetta Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 @Monia dziękuję, fajnie, że również:)
Asia Rukmini Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) Słonecznie się zrobiło w twoim wierszu, nie wiedzieć czemu ;) pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 7 Czerwca 2023 przez Asia Rukmini (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 @Asia Rukmini powód radości lato, życie łatwiejsze:) 1
Asia Rukmini Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 @violetta Tak, jasne :) ale twoją miękkość w wierszu wpierw skojarzyłam ze spojrzeniem mężczyzny, a jednak to słońce ;) błogie i urocze lato mi się marzy :)
violetta Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 @Asia Rukmini może być mężczyzna i marzą mi się wakacje na Krecie i tęsknię za lilią Androcymbium rechingeri, która rośnie tylko tam od setek tysięcy lat i tylko tam ją można zobaczyć:)
Rafael Marius Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 @violetta Z białych mam takiego. Rosną teraz na łące. Nie wiem jak się nazywa? Zobacz może Ty wiesz? Na długiej łodydze. Podobny nieco do rumianku i stokrotki. Będzie pasował do świerszcza, oba stworzenia łąkowe. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 @Rafael Marius teraz jaśminy :)
violetta Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 @Rafael Marius rumianki są hipnotyzujące:)
Rafael Marius Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I owszem kwitną i u mnie. To co mówisz że rumianki tylko takie ozdobne. One rosną na terenie mojej byłej podstawówki. Za moich czasów takich nie było. Tylko asfaltowe boisko i krzaki. A teraz jest tam całkiem ładnie, choć bywało lepiej.
violetta Opublikowano 8 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2023 Dziękuję pięknie za polubienie:) miłego, długiego weekendu:) @Rafael Marius może to jest złocień:) 1
Rafael Marius Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całkiem możliwe. Dzisiaj już jaśminy rozkwitły na dobre. Całe białe krzaki. A jaki zapach. Ale słabe już jest światło do fotografii o tej porze roku. Trzeba by wstać o 4 rano wtedy by było super. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
violetta Opublikowano 8 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2023 @Rafael Marius wstaję rano, dzisiaj było ładne, czerwone słońce:) 1
Rekomendowane odpowiedzi