tomass77 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2023 (edytowane) A ja siedzę Siedzę i czekam Co mnie podniesie Zabierze daleko Obrosłem apatią Obrosłem tłuszczem Na stałe w ziemi Puściłem bluszcze A ja siedzę Siedzę i czekam Patrzę bezmyślnie Jak płynie rzeka Toczy się życie Pływają kaczki Płyną kajaki Ktoś wpadł do wody Wrzeszczą dzieciaki A ja siedzę Probuję ruszyć Zdrętwiałe ciało Potworna boleść Gdzie były nogi Widzę stalowe Do ziemi wrosłe Srebrne ostrogi Siedzę i patrzę Coraz mniej widzę Wpadają dźwięki Ptaszki do izby Siedzę i czekam Na jej odejście Mijają wieki Kiedy to będzie Kiedy się stanie Czy będę zdolny Znów iść na spacer Z moją gitarą Edytowane 3 Czerwca 2023 przez tomass77 (wyświetl historię edycji) 6
duszka Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2023 @tomass77 To chyba objaw "wyłączonego silnika"... Kluczyki i niewielki ruch dłoni mógłby może pomóc "ruszyć" :) Sugestywnie przekazałeś ten stan. Pozdrawiam. 2
Nata_Kruk Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2023 Śiwetny teks na piosenkę... niech peel się dźwiga.! 1
tomass77 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2023 (edytowane) @duszka Wyłączonego albo zepsutego Duszko :) Albo osadzonego w innym wymiarze, gdzie ziemskie prawa fizyki nie działają. Dzięki za komentarz, pozdrawiam serdecznie T. @Nata_Kruk Bardzo dziękuję Nata, właśnie próbuję znaleźć clue jak pisać piosenki :) Pozdrawiam serdecznie T. Edytowane 4 Czerwca 2023 przez tomass77 (wyświetl historię edycji) 1
corival Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 @tomass77 Ha... bywa tak, że człowiek się jakoś dziwnie zawiesi... bodźca do ruchu potrzeba najwyraźniej. Pozdrawiam :) 1
tomass77 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2023 @corival Dzięki Corival. Bywa tak, że trudno się ruszyć. Pozdrawiam T. 1
Rekomendowane odpowiedzi