Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 (edytowane) Czym jest nadzieja czy to tylko sen który z gwiazdami się skumał Czym jest nadzieja czy to prawda czy może grzech który kusi nas A może nadzieja to złudzenie któremu zawierzyliśmy mimo że jest niepewne A może nadzieja to lek na smutki i łzy które nie umieją się uśmiechać Czy nadziei można zaufać być na tak szeroko otwierać przed nią drzwi Edytowane 31 Maja 2023 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 5
kwintesencja Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 @Waldemar_Talar_Talar dla mnie nadzieja, to coś, co pomaga życiu trwać :) pozdrawiam
corival Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 @Waldemar_Talar_Talar Lepiej ufajmy nadziei, bo to motorek, który napędza do czynu... zaleglibyśmy na kanapach w beznadziei i niemocy bez niej. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podziel sobie "przed nią" Waldemarze. Pozdrawiam :)
duszka Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 @Waldemar_Talar_Talar A może nadzieja pochodzi "z gwiazd", tak jak zasugerowałes w pierwszej zwrotce, Waldemarze..? Podoba mi się ta myśl. :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - zgadzam się nadzieja to nadzieja warto w nią wierzyć - Pozdr.uśmiechem. Witam - miło że czytasz - dziękuje - Pozdr. ciepełkiem. Witam - cieszy mnie twoje podobanie - za które ślę uśmiech - Pozdr.serdecznie. @Dared - dziękuje serdecznie za serduszko - 1
Rafael Marius Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 @Waldemar_Talar_Talar Mówią nadzieja matką głupich, ale jednocześnie nadzieja umiera ostatnia. Prawda jest gdzieś po środku, jak to z prawdą bywa.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - nadzieja to nadzieja - trzeba ją polubić - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi