izabela799 Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2023 nie chcę się cofać do przeszłości wracać do tego co było wszak wszystkie najpiękniejsze chwile na zawsze serce ukryło. i żadna chwila się nie powtórzy dlatego warto iść do przodu nie oglądając się za siebie nie patrząc na ludzi wokół. dlatego żyję właśnie teraz pięknem do woli się napawając kroki do przodu stawiam nieśmiało na to co jeszcze przyjdzie czekając. bo życie ciągle daje mi szansę gdy wstając rano oczy otwieram dostaję ciągle od niego wiele moich momentów nie odbiera. 7
Wędrowiec.1984 Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2023 @izabela799 Bardzo ładnie i optymistycznie. Podoba mi się. 1
corival Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2023 @izabela799 I taki kurs należy utrzymywać. Ładnie zebrałaś... Pozdrawiam :) 1
DaisyLight Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2023 @izabela799 ....aczkolwiek przeszłość dopada nas często w najmniej oczekujących momentach :) Pozytywnego spojrzenia na świat życzę. Nigdy nie zaszkodzi :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2023 (edytowane) Witam - jestem na tak - Pozdr. Edytowane 29 Maja 2023 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Natuskaa Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2023 Czasami trzeba zrobić krok w tył, żeby ruszyć dalej :) Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi