Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 16 Maja 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 (edytowane) W słonecznym ogródku rzekłem jej pewnego razu bez ogródek, że jest moim ogrodem, w którym rosną najpiękniejsze, najrzadsze kwiaty i są kwiatki (fakt, że trochę przesadziłem) i uczyniłem tak żeby przede wszystkim podlać naszą miłość. Kwitły bzy. Traf mało romantycznie chciał, że wówczas paradowałem w ogrodniczkach. Seranon, 16.05.2023r. Edytowane 16 Maja 2023 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 13
iwonaroma Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 Ogrodowo :) Ostatnie zdanie mnie nieco rozbawiło, bo wyobraziłam sobie Ciebie, nie wiedzieć czemu :), w ogrodniczkach przykrótkich ;) 1
Leszczym Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @error_erros Zdaje się, że pomyślałem że to jakaś piosenka i zajrzałem yt ;)) @iwonaroma Ależ miało być zabawnie. Cieszę się. Mi bardziej pasują przyciasne ;) 1
Rafael Marius Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @Leszczym I znowu mi wspomnienia ożywiasz. Kiedyś całkiem dobrze znałem się z muzykami z Daab`u. Jeden z nich był dobrym kumplem mojego wujka. Miałem też okazję z nimi pograć na przyczepkę, ale nie tę piosenkę. Ona powstała później A ja wtedy byłem rasta zatem było nam w temacie muzyki po drodze.Choć oni rastamanami nie byli. Tylko lubili reggae. A teksty piosenek mają całkiem dobre. Moje nastoletnie czasy. 1
kwintesencja Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @Leszczym Bardzo sympatyczny obrazek wyłania się z Twoich linijek :) no i fajna gra słów z tym ogródkiem, pozdrawiam 1
Leszczym Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @Rafael Marius Co mam powiedzieć? Cieszę się. Znam tylko jedną całą płytę Daabu i kiedyś wywarła na mnie spore wrażenie ;) @kwintesencja Sympatyczny? Też dobrze ;) Również pozdrawiam 1
Starzec Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @Leszczym dobre :) , wąską ścieżką, bez ogródek, maszeruje............. Pozdrawiam:)
Leszczym Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @Starzec ogrodnik... dzięki ;) 1
Starzec Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2023 @Leszczym no w sumie to jego poletko :) dobrej nocki :) 1
corival Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 @Leszczym Bardzo pracowicie i ogródkowo się zrobiło, że tak bez ogródek powiem... Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 @corival Mawia się przecież że bez pracy i ogrodu nie ma kołaczy ;)) 1
Leszczym Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 @corival No ale nie wiem czy zawsze ciężka praca popłaca ;) Można dyskutować zapewne ;)) 1
corival Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 @Leszczym Oj tam... popłaca zawsze... choć raz mniej, a raz więcej ;) 1
Leszczym Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2023 @corival Częściej mniej, rzadziej więcej ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi