Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) bezgłośnie krzyczę coraz ciszej a mocniej i milczenie jakby bardziej milczące żłobi w duszy otwór jak w drzewie kornik bezgłośnie krzyczę coraz ciszej a mocniej nic o mnie nie wiesz ani o moich łzach i myślach do ciebie nic nie wiesz i ja nic nie powiem Edytowane 29 Kwietnia 2023 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 8
Tectosmith Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @Ewelina Znam ten krzyk. Sam w ten sposób próbuję krzyczeć. Najwyraźniej Peelka ma poważny powód, żeby wszystko zachować w tajemnicy dla siebie. Dobrze opisałaś to bezsilne uczucie. Pozdrawiam ciepło :-) 1
Ewelina Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @Tectosmith dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niemoc jest bolesna. Pozdrawiam ciepło 1
corival Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @Ewelina Biedna peelka, niech się nie da mimo wszystko wydrążyć tej bezsilności jak drzewo kornikowi. To bolesne odczucia, ale... Pozdrawiam :) 1
Rafael Marius Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @Ewelina Mnie się kojarzy z taką niezręczną sytuacją, gdy ktoś się zakocha w obiekcie, na pozór niedostępnym. Nie zdradza się z tym nikomu, chodząc struty swoim frasunkiem. Często taka osoba się izoluje i może z tego w ostateczności nawet coś gorszego wyniknąć... 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 bardzo fajne - spróbujmy się pobawić napisać song krzyczę bezgłośnie ciszej i mocniej milczenie wwierca się w duszę mą nic o mnie nie wiesz o łzach przez Ciebie z żalu za tobą napiszę song :) 1
Ewelina Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @Jacek_Suchowicz Jesteś niemożliwy :) Podoba mi się ten song :) @corival sprawa nie jest łatwa, ale o poddawaniu się mowy nie ma ;) Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius Toś mnie teraz zaintrygował 2
beta_b Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @Jacek_Suchowicz fajnie, ale nie wiem czy się czepiam czy wątpliwość wierci. Jest: żal za grzechy, koni żal, żal do ciebie. A - żal za tobą? bb
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 sprawdziłem 1 - koni żal - jest mi czegoś kogoś żal 2 - żal do ciebie - o coś 3 - żal za tobą ( np tekst żal za Agniszką Osiecką) - z żalu za tobą (bo ciebie już nie ma) pozdrawiam - dzięki za zwrócenie uwagi
Nata_Kruk Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewelino... peelka wylewa swój ból w słowach, z całości pomijam dla własnej 'wygody' "tłustki" Pozdrawiam. 1
Ewelina Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2023 @Nata_Kruk "tłustki" :) ależ mi się podoba to słowo. Mam słabość do oryginalności werbalnej :) Dziękuję za Twoje cenne uwagi. Staram się mieć na uwadze. Dzięki nim mam szansę rozwoju. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi