Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

(M)iłość

Rekomendowane odpowiedzi

@Dragaz Z jednej strony nieprawda, ponieważ całe mnóstwo ludzi na świecie jest niezakochanych i o dziwno są szczęśliwi i funkcjonują prawidłowo. Zostaje jeszcze uczucie np. względem rodziców ale to miłość innego rodzaju, niż ta, opisana przez Ciebie w pierwszych trzech linijkach, więc się nie liczy jeśli chodzi o ten utwór.

Z drugiej strony zakochanie to cudowne uczucie i kiedy już człowiek jest w tym stanie, nic innego go nie obchodzi. Gdyby tylko trwało dłużej... :)

Edytowane przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A ja przyznam, że twoje komentarze wprawiają mnie w dobry nastrój. Dlaczego? Bo są groteskowe i nie trafne  nietrafne :-)

Ja sam używam takich rymów i nie uważam tego za wadę czy błąd.

Tu akurat nie masz racji. Nie wszystko musi wznosić się na rajskie wyżyny. Wbrew temu co by się chciało życie codzienne opiera się na cholernie banalnych, prostych i dziecinnych zasadach.

Pozdrawiam wiosennie :-)

Edytowane przez Tectosmith (wyświetl historię edycji)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A co Ty taki przewrażliwiony? Nie napisałem przecież niczego negatywnego w komentarzu, a Ty tam niżej płaczesz, że Cię znowu zaczepiam. Dla wyjaśnienia, zaczepiam bo uważam, że nie masz racji. A Ty tu mi z jakąś kompromitacją i urokiem.

Miłego dnia życzę.