Sebastian_Pietrzak Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Maluję się przekornie robię to bez makijażu wypucowałam nawet buciki na myśl że czekasz mój elastyczny... patrzę z góry na te wszystkie piękne dziewczynki mocząc palce w lakierze zgadnijcie kto dziś zebrał pulę? powiedział; przyniosę jemiołę i ja zachwycona gdzie to ukochane pukanie? zmarszczyły się policzki to że zaprosiłam nie znaczy że nie musisz przychodzić wypada zmrużyć rzeczywistość a kiedy noc nastaje małe karły znów zaczynają pieprzyć moją twarz zobacz jaka teraz jestem śliczna
Marta_Precht Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Sebasianie czytam Cię zawsze.Jesteś coraz bardziej intrygujący, piszesz coraz piękniej, poamiętasz mnie? Ty też kiedyś lubiłeś moje wiersze. Nadajemy chyba na tych samych falach ale Ty jestes lepszy. Będę Cię czytać jak zwykle, powodzenia! Serdeczności
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 oczywiście że pamiętam:) dziękuję za ciepłe słowa choć z tym kto jest lepszy bym się kłócił:) pozdrawiam
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 “w kucki rodzi dziecko z czarną twarzą..” Twoje zakończenie Wojaczka mi przypomina. Czyim reprezentantem jest pomiot liryczny?
Rekomendowane odpowiedzi