yaxa Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Może dzisiejszy wietrzyk wiosny Wniesie życie w me życie miłosne Obłoki szczęścia bezchmurnie radosne Przykryją ten lęk mój żałosny. Może słońce cieplejsze co rana Stopi krzyżujące palce na sercu. Jak pomarańcz soczysta obrana Wyciśnie soki w stokrotkach na wieńcu. Może trawa zbudzona zielonkawa, Pełna rosy porannej woni, Zagra szelest jak najwyższa oktawa I wtopi się sennie do wiosennej toni. Może to ciepło przyjazne kominkowi Ukryje w czynach spojrzenia ciemne Co w pośpiechu nie patrzą wzajemnie I wpadają na siebie ku końcowi. Może ta pora roku zatrzyma wciąż biegnących ludzi. Kto wie… może Ta wiosna miłość obudzi? 6
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Witam - wiosna zawsze miłość budzi - Pozdr.świątecznie.
Rafael Marius Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czego życzę autorce lub autorowi. Spełnienia marzeń wiosennych. Wierszyk całkiem przyjemny.
yaxa Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2023 @Waldemar_Talar_Talar bardzo dziękuję, również życzę szczęśliwej resztki świąt @Rafael Marius dziękuję, wahałem się z publikacją. Najwyraźniej niepotrzebnie, szczęśliwych świąt 1
Rafael Marius Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem w pełni ja też się długo zastanawiałem zanim umieściłem tutaj swój pierwszy wiersz. Dziękuję za życzenia i wzajemnie dobrych świąt.
Rekomendowane odpowiedzi