Lady_Supay Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 dom bez drzwi i widoków na przyszłość słychać pukanie natury przemija za szklanymi oczami - kadr po kadrze - wątek splata się z wątkiem ten co kiedyś był się narodził nie patrzy wstecz okna kieruje na nowe
Agnes Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 witaj Su:) oczywiście ja już czytałam Twój wiersz, zdaje się w warsztacie, ale widzę że zasły delikatne zmiany, bardzo na plus Słońce...a końcówka jest swietna. zresztą, cały jest świetny, co tu dużo gadać. pozdrawiam Agnes
Lady_Supay Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Agnes, z Twoich ust takie słowa, to miód na moje serce ;)) Dziękuję Ci ślicznie i pozdrawiam cieplutko.
Luthien_Alcarin Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 podoba mi sie: nieprzegadany i klimatyczny, do twojej kieszeni leci plusisko:) Pozdrawiam Agata
Mirosław_Serocki Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Chciałbym poznać argumenty Autorki przemawiające za taką a nie inną wersyfikacją. Bardzo chciałbym.
Roman Bezet Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O jedno "się" i jedno "na" tyle ambarasu ;) (zresztą 'na' - jako ramię przerzutni sterczy), ale przyzna Pan, Panie Mirosławie, że niezły wierszyk Kobiecie był wyszedł, no nie? :) pzdr. b ps. I proszę mi nie deptać po piętach w tej kolejce :D
Lady_Supay Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Argumentów brak. Tak czułam. Chyba ;) Poza tym mój warsztat poetycki ogranicza się do... A co ja tu będę wymyślać - dopiero uczę się pływać! ;)
Lady_Supay Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O jedno "się" i jedno "na" tyle ambarasu ;) (zresztą 'na' - jako ramię przerzutni sterczy), ale przyzna Pan, Panie Mirosławie, że niezły wierszyk Kobiecie był wyszedł, no nie? :) pzdr. b ps. I proszę mi nie deptać po piętach w tej kolejce :D Panie Bezet, dobra, dobra. Wystarczyło napisać, że toisio "źle", a Pan mi tu tak dyskretnie. I jeszcze ten "niezły wierszyk". No, no, aleś mnie Pan połechtał. ;) Jak miło :) Oczywiście dziękuję pięknie i oczekuję łódzkiej nocy ;)
Lady_Supay Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Izo, Agatko - ślicznie dziękuję i cieszę się, że w końcu stworzyłam coś, co może się podobać. Ostatnio kiepsko u mnie z wrażliwością i wena sobie poszła. ;) Pozdrawiam wio - sennie :))
Lady_Supay Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Moi Panowie, zmieniłam, czy tak lepiej? ;)
Rekomendowane odpowiedzi