Leszczym Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2023 (edytowane) A on (niestety nie ja, czego żałuję) zaciął się szalenie i popędliwie i śmiechem żartem i z jajami na serio wylądował w Wikipedii i wyglądało to coś jak wyprawa rakietą na przyparcelowany i porcelanowy księżyc. Warszawa – Stegny, 17.03.2023r. Edytowane 17 Marca 2023 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 5
Leszczym Opublikowano 17 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2023 @violetta E, nie, zaprosiłem koleżankę na ciastko i kawę, ale się nie ustosunkowała ;)
violetta Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2023 @Leszczym sam robiłeś, to niech pożałuje:)
Leszczym Opublikowano 17 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2023 @violetta No ja myślę, że jest czego pożałować, ale w sumie mogę się mylić ;)
Moondog Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2023 @Leszczym mój ulubiony jego kawałek po dziś dzień przesiąknięty emocjami zawsze go interpretowałem jako ciąg dragowy czy alkoholowy i wiersz też chyba o tym ale nie jestem pewny Pozdrawiam 1
Leszczym Opublikowano 18 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2023 @Moondog Też jedna z moich ulubionych piosenek Korteza z mojej ulubionej płyty :) Być może jakoś trochę inaczej interpretowałem, ale Twoja interpretacja również może być właściwa :) Również pozdrawiam :)
ais Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A czy ta koleżanka wie, że nie odmawia się Literatom? Literatom wydawanym w nakładzie! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 @ais Wie, wie, wszystko co trzeba wie. Ba, zapewne wie co robi :))
jan_komułzykant Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 On swoją poprzeczkę pokonał, być może przed Tobą czeka wyżej ustawiona, ale wciąż do zdobycia :) Pozdrawiam.
Leszczym Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 @jan_komułzykant Wiesz to, że też chciałbym napisałem lekko ironicznie :) Nie oszukujmy się to też jest ciężar i pewna odpowiedzialność :)) Również pozdrawiam :)
jan_komułzykant Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 @Leszczym Toteż właśnie dlatego ustawiłem ją wyżej, a w którą stronę Pl skoczy i jak wyląduje tylko w jego mocy leży. Co jo godom - zależy :) 1
Leszczym Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 @jan_komułzykant Każdy z nas ma pewną sprawczość - nie przeczę - ale i przypadki i okoliczności też grają pewną rolę. I tak było podobno też z samym Kortezem. Na którymś z mniej ważnych przesłuchań jakieś ważne menadrzeżysko go wyłapało ;)) 1
Rekomendowane odpowiedzi