Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 9 Marca 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2023 najadłam się cukierków ze smutku po tobie to jedyna słodycz którą mam na wyciągnięcie ręki jedyna którą nasycić się mogę ... teraz mi niedobrze ze smutku jeszcze gorzej 8
Ewelina Opublikowano 9 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2023 @violetta o ile są słodkie, bo z tym różnie bywa ;) @Konrad Koper tak....?
Rafael Marius Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2023 @Ewelina Statystycznie rzecz ujmując kobiety pocieszają się słodyczami, a mężczyźni czymś mocniejszym. Ale to takie środki na krótki dystans. Tak zwany eskapizm. Ale czasem on jest potrzebny i robi dobrą robotę, Szczególnie, gdy jednorazowy. 1
Ewelina Opublikowano 9 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2023 @Rafael Marius tak, czasem się przydadzą takie środki zaradcze, działają natychmiast aczkolwiek... równie szybko przestają działać. Taki ich urok :) 1
Gość Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. człowiek już tak ma, że szuka czegoś w zastępstwie, co podniesie stężenie endorfin: słodycze, alkohol, narkotyk czy przygoda miłosna niech będzie, że na krótko tylko, żeby po tym "krótko" nie było gorzej niż przed 1
Ewelina Opublikowano 9 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A tak, ryzyko istnieje realne. Niestety.
staszeko Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2023 Smutek — słodycz: wspaniała gra kontrastów. Dwie pierwsze linijki mają siłę całego poematu — utknęły mi w głowie na resztę dnia. Po prostu cudowne. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ewelina Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2023 @staszeko dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak to mówią: życie to poemat :)
Marek.zak1 Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2023 Gorycz czasami warto osłodzić, nie zniknie, ale łatwiej przetrwać. Pozdrawiam 1
Ewelina Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2023 @Marek.zak1 a tak, zgadza się. Chwilowa ulga czasem na wagę złota. Pozdrawiam serdecznie 1
Rekomendowane odpowiedzi