andrew Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2023 świat tyle wokół zagadek patrzę i nie mogę wyjść z podziwu świat taki ogromny cudowny wiatr rozwiał moje myśli zbieram je pomału przyglądając się spacerującej mrówce chodząca zagadka skąd ona zrozumieć Boga moje życie tyle prób układania chwile w obłokach takie cudowne powroty na ziemię nie zawsze udane dlaczego zrozumieć siebie jakie to trudne zrozumieć Boga próbujemy otrzymaliśmy rozum czy trzeba rozumieć wiara to zaufanie Jezu ufam Tobie 2.2023 andrew Piątek, dzień wspomnienia męki i śmierci Jezusa 1
addjar Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2023 @andrew zrozumieć Boga to jak zrozumieć kobietę, zbyt wiele warstw... 1
Rafael Marius Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co najwyżej Jego dzieła, ale nie istotę.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2023 Witam - jak tu zrozumieć Boga który wciąż milczy nie pomaga... Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi