zielen oczu Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 palce wgniecione od strun na wypalonych trawach -wciąż dotykają zwęglony pocałunek zostawił na brzuchu czarny ślad -wtopić się w ciebie strup mądrości na twojej skroni pozostaje wilgotny rytm serca moim echem * krzycz wciąż do mnie nie-swojej
Vera_Ikon Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 "krzycz wciąż do mnie nie-swojej" To ładne... Zastanawiają mnie entery w pierwszej części... Może by tak mnie ich? pozr
zielen oczu Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 jeden enter usunięty- przypadkowy. dziekuję za wgląd :) pozdrawiam zielono n.
kall Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 jak zwykle bardzo pozytywnie jak zwykle + :) i jak zwykle pozdrawiam Kalina
zielen oczu Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 dziękuję bardzo Kalinko, zawsze można liczyć na Twoje spojrzenie :) pozdrawiam zieleniąc natalia
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 delikatnie i spokojnie, podoba się... + pozdrawiam
zielen oczu Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 bardzo mi miło :)
Rekomendowane odpowiedzi