Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Uznaję Trybunał Konstytucyjny, Trybunał Stanu, Sąd Najwyższy i Naczelny Sąd Administracyjny - te wszystkie instytucje są legalne i to właśnie Sąd Najwyższy uznaje lub nieuznane ważność wyborów prezydenckich, dalej: resztę sądów należy zlikwidować i stworzyć je od podstaw jako Sądy Wojewódzkie, Sądy Powiatowe i Sądy Gminne, dodam jeszcze: organizacje międzynarodowe - Międzynarodowy Trybunał Karny, Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości, Organizacja Narodów Zjednoczonych i Pakt Północnoatlantycki - uznaję, wiem, to jest wszystko pomieszane i poplątane - to Unia Europejska próbowałem przejąć polski wymiar sprawiedliwości i decydować o pani i moim życiu.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Uznaję Trybunał Konstytucyjny, Trybunał Stanu, Sąd Najwyższy i Naczelny Sąd Administracyjny - te wszystkie instytucje są legalne i to właśnie Sąd Najwyższy uznaje lub nieuznane ważność wyborów prezydenckich, dalej: resztę sądów należy zlikwidować i stworzyć je od podstaw jako Sądy Wojewódzkie, Sądy Powiatowe i Sądy Gminne, dodam jeszcze organizacje międzynarodowe: Międzynarodowy Trybunał Karny, Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości, Organizacja Narodów Zjednoczonych i Pakt Północnoatlantycki - uznaję, wiem, to jest wszystko pomieszane i poplątane - to Unia Europejska próbowałem przejąć polski wymiar sprawiedliwości i decydować o pani i moim życiu.

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...