Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Widząc drzewa nieraz nie widzi się lasu, analiza jest przeciwieństwem syntezy :)  A redaktorzy, recenzenci i krytycy literaccy nieraz muszą jedno z drugim uczynić :)  Teraz sobie uświadomiłam, że to wcale nie taki łatwy kawałek chleba :)   Pozderki (przed)świąteczne :)   Deo
    • @Robert Witold Gorzkowski

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

:) w kieszeni czy w rękawie.?  podoba mi się!    och mi również brakuje Migrenki :( nikt mnie nie rozumie …;) poza nim ;)    pozdrawiam Robercie :) 
    • @Clavisa   oni zawsze zabijają…ale my jesteśmy nieśmiertelne ;) 
    • @bazyl_prost Co kto lubi :) Dzięki. @KOBIETA Dziękuję, masz rację :) @violetta Niewątpliwie :) @Deonix_  Dziękuję za podzielenie się uwagami i sugestiami. Miło, że zajrzałaś :)
    • Aaa, dla mnie to jest całkiem niezły wiersz, ukazujący przedświąteczną zawieruchę z innej perspektywy,  bez nadmiernego biadolenia ale i bez lukru i "dobro(ś)ci" :)  Gorsze widziałam w gotowcach :)  A co do ewentualnych poprawek... nie widzę zbyt wiele do roboty, może jedynie powtórzenie tytułu przed treścią właściwą bym usunęła albo wytłuściła... Poza tym - pytanie do Ciebie - Czy w tym wierszu, wyraziłaś wszystko to, co chciałaś wyrazić? Jeśli tak - to nic nie ruszaj :)    Pozdrawiam  ;)   Deo
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...