lovej Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 Dlaczego 13 grudnia nie był w piątek? Dlaczego 13 grudnia nie było teleranka? Dlaczego pytań jest tak wiele , odpowiedzi brak? Pamiętamy tamten niedzielny poranek Nie był to dla nas łatwy dzień Szkoły były zamknięte na jakiś czas Wtedy też zima dawała się we znaki Było trudne życie kiedy wojsko z pojazdami wojskowymi były codziennością Życie stało się inne niż kiedykolwiek wcześniej Przeżyliśmy czasy słusznie minione Ocena tamtych czasów należy do Was samych
finch Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 Witaj. Kawałek prozy. Ciężko to nazwać wierszem. Próba rozliczenia. Jeśli tak przydałaby się jakaś głębsza myśl, refleksja. A tak jakoś bez echa pozostaje, we mnie przynajmniej choć pamiętam dobrze tamten czas. Pozdrawiam
lovej Opublikowano 13 Lutego 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2023 Witam . Rozumiem Cię doskonale . Dla starszych osób przypomnienie , a młodzi niech wiedzą jak kiedyś było . Dziś to młodzi maja dużo lepiej niż ja miałem wtedy jako nastolatek. Zapisałem tu to co ja kiedyś widziałem .Dziękuje za komentarz
Rekomendowane odpowiedzi