Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... ilu ludzi może sobie szepnąć te słowa... niestety. Życzę, mimo wszystko.. słonecznych poranków.
    • @MIROSŁAW C.... Mirek, bardzo ładne.. "przebóstwienie"... Słowo "prosto", przesunęłabym o wers niżej... byłoby.. prosto do ucha. Nie nalegam oczywiście. Pozdrawiam. 
    • @Deonix_ bardzo dziękuję za miłe słowa  Pozdrawiam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Jacek_Suchowicz bardzo dziękuję  Tak wiem że lepszy @[email protected] cześć Grzesiu  Bo z tej baby jest niezła siłaczka @Nefretete Sebuś bo Cię w ucho "szczelę" @Nata_Kruk tak taki mój wsiowo sielski  Nie potrafię inaczej  Pozdrawiam serdecznie
    • brzuchem do ziemi!   nadgarstki krzyżuję, zrosną się w sacrum, jak kręgi kilka warstw pod. (żałuj za grzechy niepopełnione) żałuję.   znam swoje prawa, rozumiem, mogę zachować milczenie, ale powiem prawdę, opowiem jak było. że tamtej nocy padało, tak jak lubię, ale brakowało ciepła. że chciał mnie utulić, ogrzać... ale ja się bałam. że zamiast serca rozpaliłam wpierw gardło, potem żołądek.   teraz nie płonę, a palę się.      @Roma ... nie krzycz na mnie... treść świetna, lubię takie mocne "uderzenia" w wersach.... czytam, jw. maleńkie co nieco, z lekka inaczej, ale tylko.. z lekka. Pozdrawiam.
    • Jesteś łąką w moim  sercu Nie potrzebujesz magii, bo jesteś tym, kim jesteś Twoje piękno i miłość napełniają radością cały dom radujmy się naszym szczęściem Melodia naszej miłości teraz i na zawsze Siedem dni słodyczy Wszystkie kolory otaczają naszą miłość Tańczymy do melodii życia i miłości Życzliwość , szacunek z nami za pan brat Piękne chwile i buziaki dla Ciebie Mówią piękne kwiaty na łąkach , taka nasza miłość W naszych sercach jest milion nut Miłość, szacunek, życzliwość – oto kim jesteśmy                                                                                                                    Lovej. 2025-03-21                     Inspiracje . Życzliwość i szacunek
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...