piotr fiedler Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Było mi piękniej, że moja wina. Ty gnoju nienawidzę cię, wynoś się z mojego życia Później, naprawiać wymyślać kwiaty przepraszać, potem kochanie się; też przepraszać. Ty mi byłaś piękniej pachniałaś mi tylko mną. I łóżko ikea na raty tylko ty i ja też mi było piękniej. Byłaś lepsza niż cynamon i cała reszta. Bardziej mi było, z głową do góry moja kobieta. I te same świętości kurwa te same. Powoli kapię ręką na podłogę. Masz twarz jaką zawsze miałaś rozmawialiśmy o tym, dojrzale wyjaśniliśmy, będziemy dalej. I to wszystko o czym się w takich sytuacjach rozmawia, uzgadnia i zapomina. Widzę że się starasz. Tyle, że już nie masz cipki tylko jakieś śliskie pęknięcie I to nie moja wina.
Roman Bezet Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Ten wiersz jest po prosu gówniany. Dużo gadania, jedynie słuszny monolog i końcówka w formie kalosza. "rozmawialiśmy o tym, dojrzale wyjaśniliśmy, będziemy dalej" - kłamstwo chowa się choćby w tym dwuwierszu Co poza zapisem emocji? Nic - dużo słów: miękkich, pobadzianych, śmierdzacych. A to już wina autora.
Mirosław_Serocki Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Panie Romanie! Dlaczego tak ostro? Ten wiersz jest jak "podpinanie wokalu do przesterów na których lecą gitary". Wariactwo, ale metodyczne, więc nie potępiałbym Autora. Może i ma niedociągnięcia techniczne, może niektórych razić wulgaryzmami, ale czy Sztuka ma jedną twarz? Otóż nie! Ma wiele twarzy i cieszmy się z tego.
Roman Bezet Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cha, cha, cha. Jak wyszło? Wiedziałem, trudno - widać to nie moja twarz . Dobry wieczór i dobranoc - Panie Miroslawie. b.
Rekomendowane odpowiedzi