Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yyyy.....a cóż to jest fraktal?
trochę za dużo tu takich słów, jakby na siłę. ale jak ktoś już zauważył...wyróżnia się. Myślę że możesz lepiej to napisać...:P

pozdr. Agnes

Opublikowano

ja chciałem tylko napisać, że to wpisanie w kwadrat kojarzy mi się z paragrafem 22, z zamkniętym kołem, jako takim. nikogo nie chcę straszyć, a już na pewno nie szanownego autora; wszystko o te biedne fraktale się rozgrywa, a one takie piękne są, co więcej też symbolicznie pasują do obrazu, a rozrysowane czarnym atramentem na kartce chcą z niej wyjść i nie mogą poprzez paranoiczne ograniczenie twórcy opisywanego przez peela.
rozpacz i rozterka
smutek i nostalgia
pozdr

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Alicja_Wysocka super, że to dostrzegasz, dziękuję :) @Robert Witold Gorzkowski bardzo się cieszę, że mnie rozumiesz... Dziękuję pięknie Robercie :)
    • coś pęka we mnie rozlewa się na kartki   tu w ostatnim wierszu po lewej   gdzie biel to nie niewinność a szansa   gdzie słowa nieproszone nie pozwalają zasnąć         a teraz was zabiję to łaska bo jest mi siebie żal   zabiję was po cichutku w półwersie   tulipanem z rozbitej butelki rozszarpię litera po literze   h kładeczkę i kropeczkę
    • @Berenika97 @Starzec @Kwiatuszek @Sylwester_Lasota @Alicja_Wysocka @Jacek_Suchowicz dziękuję :)
    • Tyle chwil dobrych smutnych i miłych I tych gdy serce tak mocno biło. Dziś ucieszyło zwyczajne zdanie, że mi jest ładnie... Że mi jest ładnie. I nasze z sobą bliższe lub bliskie Ale aż wszystkie. Ale aż wszystkie. Zawsze jest tląca jakaś obawa i pewnie ciągle mogłoby padać. Ale gdy gryka samotna biała W sukience wstała - nam nie wypada. Ledwie że biała Gryka - niewyczerpanym Źródłem rutyny    
    • tango na dwa serca kto chce i cztery oczy w marzeniach poniosło nas gdzieś i pewno czymś zaskoczy po co podłogi i sufity "wystarczy sufit z gwiazd" proszę już nie myśl o nikim gdy mnie przy sobie masz    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...