Stary_Kredens Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2023 moja pierwsza wszak porada oczywiście czekolada poziom endorfin podnosi złe humory świetnie znosi zamień kijek na siekierkę no i popatrz na węgierkę jak z kompotu wyskoczyła też bym ci to poradziła kiedy z lasu wyjdzie wilk ten którego wywołałaś to się nie martw bo to ten co o nic wciąż robi hałas i tak dalej i tak dalej jedz i pij lecz z tym nie szalej dbaj o ducha dbaj o kości nie zapomnisz o radości hopsasa tralala do przodu wciąż do przodu hopsasa tralala tak na starość jak za młodu 7
Marek.zak1 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2023 Te porady, jak paracetamol na gorączkę, zbija, ale przyczyn niestety nie leczy. Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2023 Bardzo dobre rady :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rafael Marius Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2023 @Stary_Kredens Tak zwane "dobre rady". Niektórzy lubią być smutni. Szczególnie ci, co rzadko są takimi.
Stary_Kredens Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2023 @aff właściwie, to ten mój wiersz jest odpowiedzią na mój inny pt.A miało być radośnie, gdzie zarzucano mi brak radości, bo po to żyjemy, by cieszyć się życie itp. Więc napisałam inaczej , ale to tylko słowa, a życie jest jakie jest raz jest radość a raz smutek i cała gama innych uczuć, zależy kiedy, zależy z kim. Miło mi że zainspirowałam Cię do napisania wiersza i za to , że czytasz moje. Ja Twój też przeczytałam. Podoba się Pozdrawiam Kredens
staszeko Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zaiste… Radość zawsze przemoże smutek, a wiekuista młodość zatriumfuje nad starością. Oby jak najwięcej takich wierszy. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Stary_Kredens Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2023 @Marek.zak1 a spróbuj bez paracetamolu Kredens pozdrawia @Rafael Marius szczerą prawda i w punkt Kredens pozdrawia 1
Rekomendowane odpowiedzi