Jack.M Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 kwitnąca wierzba - znowu małe kijanki w leśnym jeziorze
Piotr_Mogri Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Taki prosty obrazek. Brakuje mi tego czegoś... Niestety Jacku, już zdążyłeś przyzwyczaić swoich czytelników do, znacznie bogatszych w wymowie, utworów. ;) pozdrawiam Piotr
Jack.M Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prosty hmmmmm. To trzeba go wzbogacić. Przyznam się , że nie miałem pomysłu na pierwszy wers, na coś związanego z wiosną ale nie tak oczywistego np; zapach żywicy - znowu małe kijanki w leśnym jeziorze Myślę jeszcze nad tym.
Piotr_Mogri Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Piszesz, że lubisz technikę kontrastu. Może spróbujesz coś w tym guście? leśne jezioro za cieniem starej wierzby małe kijanki
Jack.M Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi sie zabieg zmienienia szyku, ale mam tu jeszcze cos do "powiedzenia'': leśne jezioro cieniem starej topoli małe kijanki To tak jeszcze troszkę zamiesza ;-). Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi