Michał Pajek Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Mówisz mi “cześć” jak wtedy kiedy wszystko było OK Pytasz się co u mnie, co czuję kiedy… I że czasami tęsknisz, Czujesz się sama I jest Ci źle Nie rozmawiasz z nikim tylko dzwonisz i pytasz To takie typowe A nie masz prawa! Nie masz prawa do żadnej z tych rzeczy! Jestem sam, kiedy patrzę w lustro widzę Ciebie Nie obchodzi mnie jak przykro Ci jest Tą miłością zbudowaliśmy mur Nie mam pojęcia czy kiedykolwiek sięgnę wzrokiem za Bo nie masz prawa! Chodzę… ulice jak zawsze Chodzę sam i nie jestem sobą Jestem facetem bez ciebie.
Bartosz Wcisło Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Bardzo zły wiersz. Banalna treść- wtórne użycie oklepanego motywu-obleczona w suchą, pozbawioną wdzięku i uroku suchą formę. Utwór nie skłania do refleksji, nie wywołuje emocji i jak się zdaje nie ma dla niego żadnej nadziei-jedyna jego zaleta to ta, że wiersz nie jest niesmaczny ani nie budzi obrzydzenia.
Monika Kamińska Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 w stylu pryszczatego chlopca z podstawowki
Rekomendowane odpowiedzi