Ten utwór został doceniony przez użytkowników. beta_b Opublikowano 23 Listopada 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 (edytowane) z czasem piękno lica mija jeśli trzymać chcesz urodę zainwestuj również w głowę Edytowane 23 Listopada 2022 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 9
staszeko Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 Mądre słowa, lecz pozostaje dylemat — co gorsze: piękna idiotka, czy przemądrzała brzydula? Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
janofor Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 @Kapistrat Niewiadomski piękna idiotka jest zdecydowanie bardziej przystępna ;) 1
Marek.zak1 Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 U mnie urody nigdy nie było (mniej więcej wiesz, bo widziałaś:)) więc od małości musiałem męczyć moją biedną głowę. Taki los brzydali:).
beta_b Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 @Kapistrat Niewiadomski ja bym zważyła co bliższe sercu i codzienności, ale mogą być inne ścieżki wyboru. ;) @janofor nie mam takich doświadczeń (nie do mnie pytanie, ale wnosi nowy wątek do tematu). @Marek.zak1 z tym brzydalem - kokietujesz ;D W głowie zasoby to zapasy na zimę. ;) Czy się czepiam medycyny estetycznej? Raczej nie, chodzi mi jednak o proporcje. Co sprawia, że dana osoba, mimo wieku nadal jest piękna? Pozdrawiam, bb 1
staszeko Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 @beta_b Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękno przeciwstawiasz mądrości, ale jest to wybór skrajnie nieprawdopodobny, bo jedno drugiego nie wyklucza, o to mi chodziło.
beta_b Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 @Kapistrat Niewiadomski oj tam, nie przeciwprzeciwstawiam. Na myśli miałam dziewczyny po zabiegach, "królowe życia", "inwestują w siebie". A co potem? Bb
staszeko Opublikowano 24 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2022 @beta_b Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że inwestują — chirurdzy plastyczni mają co robić, pieniądz krąży, inflacja spada… Potem jest wieczność dla każdego, a tak przynajmniej sobie użyją, mężczyźni się będą za nimi oglądać, czy nie o to każdej kobiecie chodzi? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Nata_Kruk Opublikowano 24 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2022 ... Beata_b... nic nie dodam, nic nie ujmę... :) włącznie z tytułem. Pozdrawiam.
beta_b Opublikowano 24 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2022 @Nata_Kruk Dziękuję, że zajrzałaś. Ściskam ciepło, Natko.
beta_b Opublikowano 24 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miodzio, tak to właśnie wygląda. Ściskam Daguś, bb
Rekomendowane odpowiedzi