ariana Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 zwyczajni ludzie mają zwykłe życie i zwykłe słowa by opisać świat zwyczajni ludzie budzą się o świcie by przeżyć szereg swoich zwykłych lat zwyczajni chodzą zwykłymi ścieżkami pośród jak oni swoich zwykłych spraw walczą z małymi wielkimi troskami i z prozą życia żyją za pan brat zwyczajni ludzie mają zwykłe dzieci co zwykle mają zwykłe życie też nie myślą czemu muszą się tak biedzić nad wszystkim co jak oni zwykłe jest i tylko czasem jakiś zwykły człowiek uczyni w życiu jeden wielki gest lecz nieświadomy obok przejdzie sobie nie wiedząc że on cudem właśnie jest
Vera_Ikon Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 + za koncepcje. Podoba mi się pomysł. Druga i czwarta zwrotka - mądre... Małe-wielkie troski (takie to zwykłe i prawdziwe...) Nie lubię rymów, ale tu doskonale pasują. Proponuję jednak zadbać o rytm, bo lekki bałagan się wkradł. Jestem ciekawa czy wiersz przejdzie jakieś przeobrażenia :) pozdr serdecznie
black angel Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 ja ogólnie nie przepadam za rymami, ale nie o mnie tu chodzi ;). uważam, że wiersz lekki, ale zawiera głębie ;) i przyjemnie się go czyta. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi