Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Czarek Płatak Opublikowano 28 Października 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Października 2022 Ja - trumna mam zdrewniałe boki moszczę się w sobie i pachnę lasem czasem uchylam wieko kochanie spójrz w moje wnętrze czekam trzeszcząc rzeczy ostateczne albo dudnię zgubę częściej jak grób milczę 12
sisy89 Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2022 No powiem, że świetny. Zrobił wrażenie. Pozdrawiam serdecznie :) 1
Tectosmith Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za bardzo niezręczne jak dal mnie. Staram się, ale dla mnie bez sensu. Można powstawiać kropki i przecinki, ale to i tak niczego nie zmienia. Pozdrawiam. Edytowane 28 Października 2022 przez Phuruchiko (wyświetl historię edycji)
Starzec Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2022 @Czarek Płatak faktycznie za aff, tytuł osłabia ( zaburza), nie wiem jak to określić, potencjał i przesłanie dobrego wiersza , moim skromnym zdaniem, oczywiście... Pozdrawiam:)
pathe Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2022 @Czarek Płatak piękne 1
Tectosmith Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyznam, że nie spodziewałaem się, że aż tak można odlecieć :-)
Nata_Kruk Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2022 Cóż.... gratuluję i pomysłu, i wykonania. Tytuł, w punkt, jak dla mnie. Hej Czarek.
iwonaroma Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2022 Mnie się tytuł też podoba, akcentuje Ja Ja Ja - człowiek to brzmi dumnie i inne tego typu duperele. Fajne skojarzenie @aff z tym mostem, bo człowiek w zasadzie na moście jest...
Czarek Płatak Opublikowano 4 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tym konkretnie wypadku wydaje mi się, że bez tego lub z innym tytułem wiersz wydudniłby inaczej ;] Dziękuję :] oh well :] Pozdrawiam A wiedziałby Kolega, że trumną jest podmiot gdyby to słowo nie padło w tytule, czy gdziekolwiek w tekście? Odpozdrawiam Cieszę się, że jesteśmy co do tytułu zgodni. Hej Nat ;] To ja pięknie się kłaniam ;] No, ja, bo ja jestem trumną, nikt w tym wypadku inny. Dziękuję 1
Wiechu J. K. Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Czarek Płatak przegniły zapach drzewa ciało dojrzewa patrząc z innego wymiaru dusza się uśmiecha pozdr.
Czarek Płatak Opublikowano 4 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, to, to dziękuję
Starzec Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 @Czarek Płatak może bym się domyślił, może nie, ale byłby ciekawszy interpretacyjnie (dla mnie) :)
Czarek Płatak Opublikowano 4 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To Twoje prawo. I rest my case - jak powiadają Anglicy. @kwintesencja, @TylkoJestemOna @w kropki bordo @Leszczym @Dared Dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi