Leszczym Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2022 (edytowane) A wszędzie oburzani podburzani pod burzami i trzęsące się ręce. Wołają – słusznie na mój rozum – oddajcie nam dobrobyt! Warszawa – Stegny, 26.10.2022r. Edytowane 26 Października 2022 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 3
Dared Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2022 @Leszczym W burzę oburzony podburzony trzęsące się ręce szukają dobrobytu daremnie tak ująłbym to, pomysł Twój (zazdraszczam) z szacunkiem wielkim, to co napisałem baaaaardzo subiektywne jest ;-)) pozdrawiam ciepło 1
Leszczym Opublikowano 26 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2022 @Dared słuchaj niezła wersja ;) No o daremności Dared nie wspomniałem, ale coś może być na rzeczy ://
janofor Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2022 @Leszczym dawno nie czytałem tak dobrego "króciaka". Prostota, swojskość - to wyczuwam przez ten tekst, to jest to co lubię, naga prawda bez małego paluszka. Pozdrawiam J 1
Leszczym Opublikowano 26 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2022 @janofor Dzięki :) Też jestem zadowolony, bo w sumie to jest coś co chciałem powiedzieć :) Żeby tak zawsze pisać a byłbym w domu :) 1
Nefretete Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2022 @Leszczym Wiersz w punkt! Pozdrowienia 1
Leszczym Opublikowano 27 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2022 @Notopech Fajnie ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi