Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @egzegeta Bardzo ładne. Uwiera minie tylko to się na końcu. Pozdrawiam, dziękując za oszczędność w słowach.
    • @Jacek_Suchowicz

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Eee tam smutne, jak się płatki rozchylają, to rzewna tkliwość słodyczą splata nas na koniec :):) Dziękuję. @violetta pomyłka kardynalna; im człek starszy tym dojrzalszy, bardziej empatyczny. Ale różne są zachowania zależy od charakteru. Dziękuję. 
    • Za stary na takie subtelności. 
    • Zanim mrok mnie znuży snem Muszę ci powiedzieć coś Nim zapomnę tamte dnie Wszystkie zdjęcia, jasny wzrok Wiesz, tak chciałam móc dać znać Że gdy kryłeś swoje łzy Przez te lata, tyle lat Też kochałam, co tu kryć Dziś, przepraszam bardzo cię Że nie mogłam zrobić nic Dać ci szczęścia, nawet śmiech On też nie wychodził mi Wiesz, życzenie jedno mam Żebyś znalazł w drodze swej Szczęścia chociaż mały gram Jedną żonę, może dwie Cóż, czasami tęsknię znów Los nas rzucił nie wiem gdzie Piszę list ten, chociaż kurz Zniszczy go w szuflady dnie
    • @tetu W jakimś moim tomiku napisałem: - Gdyby nie było kobiet, wierszy by nie pisał. A jeśli pisać o kobiecie, to ze szczególnym uwzględnieniem czegoś...

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję za komentarz i ślad kardiologiczny. A propos @tetu czy my przypadkiem nie znamy się z portalu poezja-polska, mogę się mylić, ale jakiś nick związany z Małgorzatą plącze mi się w hipokampie :) Pozdrawiam.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...