Dekaos Dondi Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 ludki z karmelu rzeźbię wam wioskę zielony lukier niech będzie trawką wafel niebieski nad wami kończę przykleję słonko bo przecież warto czekoladową piosnkę skowronka z waty cukrowej baranki białe domki z pierników ozdobię w kątach wesoło mieszam zaczynam szaleć boga dam z ciasta by się nie troskać a nie mówiłam cudny zakalec 7
kwintesencja Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 @Dekaos Dondi mam słabość do połączenia poezji i kulinariów, chociaż czasem kończy się to zakalcem
dgghj Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 @Dekaos Dondi Zakończenie genialne. To, co w kościele ma być mięsem, u Ciebie jest tym, czym jest – ciastem. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 Witam - podoba mi się dziś u ciebie - Pozdr.
Dekaos Dondi Opublikowano 27 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2022 Kwintesencja↔Dzięki:)↔No fakt. Ale zakalec, zakalcowi nierówny, wbrew pozorom)↔A zatem nadzieja jest:)↔Pozdrawiam:) * Olgierd Jaksztas↔Dzięki:)↔Ano jest jak jest. Nic doskonałe nie jest. Tak po prostu jest:) Pozdrawiam:) * Waldemar_Talar_Talar↔Dzięki za podobanie, dziś:)↔Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi