Dekaos Dondi Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2022 dwa kasztany z kasztanowca jesienne miały marzenie skrzydła gdy spadną napotkać szybować wspólnie pod niebem miłość ich była jak drzewo wielka na której zawisły aż kiedyś się wszystko zaczęło z kolczatki na ziemi wyszły * nosków klonu smutna mowa chcą koniecznie być potrzebne czy możemy przylgnąć do was pofruniemy z wami chętnie dziwne ptaszki krągłe piękne wśród jesieni ślicznej złotej dwa marzenia razem wzięte by się cieszyć wspólnym lotem * mówi chory ludzik mały choć nie znają takiej mowy to już wiedzą o czym marzy o ludzikach kasztanowych w pokoiku obok misia stoją stworki dwa skrzydlate uśmiechnięte dziecko dzisiaj gdyby spojrzeć na wiosenną między nimi fotografię 4
Nata_Kruk Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2022 Dekaos... uroczy wierszyk... :) Ty to chyba z kosmosu zwędrowałeś, bo masz iście kosmiczne pomysły... :))
Dekaos Dondi Opublikowano 16 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2022 Nata_Kruk↔Dzięki:)↔Jeżeli tak, to zapewne z Drogi Mlecznej. Nie cierpię mleka, od czasu, kiedy łyknąłem kilka kropel mlecznych gwiazd, ze spodeczka, leżącym na horyzoncie zdarzeń, należącym do serwisu deserowego, czarnej dziury:) Pozdrawiam:)) 1
Nata_Kruk Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2022 Twoja odpowiedź, równie urocza, jak treść wiersz, poproszę o jeszcze... :) To jeszcze, to już żarcik, a z Drogą Mleczną zawsze mi było po drodze... od czasu do czasu chadzam po niej.
kwintesencja Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2022 @Dekaos Dondi Świat wykreowany w Twoim wierszu mnie jakoś tak ujął za serce, pozdrawiam serdecznie! 1
Dekaos Dondi Opublikowano 16 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2022 Kwintesencjo↔Dzięki:)↔A zatem miło mi, że ujął i też↔Pozdrawiam:))
Rekomendowane odpowiedzi