Natalia Jęziorska Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Bywały dni, że byłam ładniejsza, bardziej roześmiana, weselsza. Bywały chwile szczęśliwe, porywy serca burzliwe. Bywało, że kochałam. Bywało, że się szczerze śmiałam. Bywało, że czekałam... Na szczęście Teraz już nie czekam, czas nie ucieka. Szczęście zatrzymałam w zaciśniętej dłoni.Przeniesiony
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 wszystko jest wyłożone na tacy, w dodatku te prościutkie rymy... spróbuj napisać wiersz od nowa, ubrać w bogatsze słowa, tak żeby była magia, żeby czytający zastanowił się trochę, wyobraził... w obecnej formie nie przemawia pozdr.
Michał Ziemiak Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpisuję się bezwarunkowo pod słowami Jaya!!!
Mirosław_Serocki Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 W obecnej formie nie do przyjęcia. Wszystko jest zepsute.
Rekomendowane odpowiedzi