Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Października 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 (edytowane) Kiedyś zawitam do Tuwima Klapnę na ławce przy poecie I tak po prostu go zapytam czy ja też będę pisał wiersze Czy już na zawsze pozostanę tym sympatycznym lecz grafomanem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 3 Grudnia 2022 przez Krzysica-czarno na białym (wyświetl historię edycji) 10
pathe Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 Bardzo mi się podoba, nie widzę co bym mogła podpowiedzieć, aby zmienić tekst na lepsze. 1
Gość Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 @Krzysica-czarno na białym Bardzo sympatyczna miniatura :) Na wspomnianej ławeczce siedziałam nie raz, w czasach, kiedy po "Pietrynie" biegało się kilka razy w tygodniu:)
Leszczym Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 @Krzysica-czarno na białym No co jak co ale moim zdaniem Twoje akurat wiersze nie są nawet w małym stopniu grafomańskie:) No ale możliwe, że się nie znam :) 2
Nata_Kruk Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 (edytowane) .. kiedyś byłam tam, tzn. posiedziałam chwilkę koło Tuwima, ale jakiś milczący był... :) W Twojej.. ławeczce.. ale jednak.. 'psuje' ten maleńki rytmik, jaki byłby w całości bez 'tego'. Czy ciachniesz.? hmm.. pozdrawiam. Edytowane 20 Października 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Tuwim z góry rzucił okiem kto miejsce zajął na ławeczce zakompleksiały poecina dowartościować trzeba jeszcze prostując członki Tuwim powstał w dupę go kopnął wrzeszcząc gromko Ty piszesz dobrze nie kokietuj zbierz swoje dzieła wydaj książkę niewiasty zaraz legną sznurem i wzdychać będą jak do nieba uważaj tylko na ogórek aby przypadkiem nie zaśpiewał :))) Edytowane 20 Października 2022 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 7
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 Wpadnij też do Tomaszowa, to niedaleko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam 2
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 21 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i się uśmiałem dziękuję Jacku
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Skromność Marcinie nie jest słabością jest zaletą którą bardzo cenię. Ciągle myślę że uprawiam grafomanię. Nie pozbędę się już nigdy tej przypadłości. Wciąż chcę się uczyć, wciąż myślę że mogłabym lepiej, piękniej, mądrzej itp. Trema przed publikacją i zdanie czytelników mnie nie odstępuje. Serdeczności :) Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2022 Marcinie, jeszcze raz Wywal słowo jednak (będzie lepszy rytm) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wywalam
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2022 @Krzysica-czarno na białym No i gites. Masz nowy avatar, moim zdaniem lepszy, pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi