Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 3 Października 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 tańczą mi w głowie myśli niedokończone jak dzieci tańczą i rosną aż je wypowiem a te ze skrzydłami odlecą 8
staszeko Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 Myśli muszą wpierw dojrzeć, żeby mogły odlecieć w świat daleki. Piękna historia, pięknie napisana. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rolek Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 @duszka Takie myślowate catarsis. Pozdrawiam Duszkę 1
pathe Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 Kiedy myśli odlatują w słowach my stajemy się lżejsi :) 1
duszka Opublikowano 3 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mogą robić to też samodzielnie w naszej głowie, podobnie jak dzieci, którym w tym tylko towarzyszymy... Ani jedne , ani drugie nie są w pełni "naszym dziełem". Dziękuje Ci za refleksję i miłe słowa :) Tak, ale też radosne "myślowe sepłnienie" :) Dziekuję Ci i również pozdrawiam! Chyba tak, bo mogą w wolny sposób dojrzewać i wchodzić w świat... Dziękuję za uśmiech i odwzajemniam! :) Tak, i chyba też szczęśliwsi :) Dziękuję, pathe, i pozdrawiam! @A-typowa-b @Łukasz Jasiński Dziękuję Wam i miłego wieczoru! :)
duszka Opublikowano 4 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 @Rafael Marius dziękuję! :)
Rafael Marius Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 @duszka Myśl jak małe dzieci wyfruną, gdy dorosną z gniazda rodziców. Ich sposobu myślenia. Wyuczonych od nich schematów. 1
duszka Opublikowano 5 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem mi się wydaje, że ja jestem tylko ich "gniazdem", a rodzicem - prawda, która do mnie dociera z jej źródła... Tym chyba właśnie wyrastaja skrzydła. Dziękuję Ci za interpretację :) @Marianna_ Dziekuję Ci i miłego dnia! :) 1
Rekomendowane odpowiedzi