Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Września 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Września 2022 Gdy poczujesz ciszę tul się do niej nie pozwól by była sama Cisza nie lubi samotności jest czuła delikatna rozumie nas Cisza to nie pustka - jest namacalna ma w sobie dużo poezji Ciszy trzeba się nauczyć ona jest tego warta nie omijajmy jej 10
duszka Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2022 @Waldemar_Talar_Talar Dla mnie taka cisza jest obecnością czegoś Wyższego... Może nawet przez ciszę do nas przemawia. Podoba mi sie to "tulenie jej" :) Pozdrawiam, Waldemarze! 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cieszy mnie twoje czytanie za które serdecznie dziekuje. Pozdr.już wieczorowo. @TylkoJestemOna - @Łukasz Jasiński - serdecznie dziękuje -
Rafael Marius Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też tak to czuję.
Annaartdark Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2022 @Waldemar_Talar_Talar ach ta cisza... Skrywa tak wiele.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twoje czucie - Pozdr. Witam - dokładnie tak - cisza to cisza czyli prawda - Pozdr.
staszeko Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To fakt. Kiedyś w akademiku dzieliłem pokój z kolegą, który zasypiał przy bardzo głośnej muzyce heavy metalowej. Gdy tylko zmniejszyłem nieco głośność, zrywał się na nogi — nie znosił ciszy, a właściwie bał się ciszy, dlatego starał się ją zagłuszyć. Też tak mi się wydaje. Cisza to możliwość skupienia uwagi na czymś ważnym bądź przyjemnym, to białe płótno, na którym można coś namalować. Cała wieczność to cisza, za wyjątkiem krótkiego jazgotu zwanego życiem. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Deonix_ Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2022 Podoba mi się to ożywienie ciszy :) Lubię się w nią zanurzać i się nią rozkoszować. Teraz zacznę ją także tulić :) Tak jak i Ciebie, Waldemarze :)) Deo :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cała wieczność to cisza - ogólnie tak - miło że czytasz - Pozdr. Witam - cieszy mnie twój komentarz za który ślę uśmiech - Pozdr.serdecznie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 @GrumpyElf - dziękuje -
Kwiatuszek Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 @Waldemar_Talar_Talar Bardzo ładnie ujęte:-) Pozdrawiam:-) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za miłe słowa pod wierszem - Pozdr. serdecznie. Edytowane 3 Października 2022 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2022 @koralinek - pięknie dziękuje -
Wędrowiec.1984 Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 @Waldemar_Talar_Talar Moja cisza uwielbia samotność swojego właściciela. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dzięki że zajrzałeś jest to miłe - Pozdr.
Nata_Kruk Opublikowano 18 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 .... w ciszy możemy dostrzec najmniejszy uśmiech, który ktoś mógłby/chciałby nam podarować... :) Nie wiem jak to się stało.. ale jakoś pominęłam wcześniej. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cieszy mnie twoje czytanie jest miłe - dziękuje - Pozdr.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - tak - najwięcej ciszy na cmentarzach - to fakt - - miło że zajrzałaś - Pozdr.zadumą.
Gość Franek K Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2022 Tulić się do ciszy... Piękne!
Rekomendowane odpowiedzi