Ten utwór został doceniony przez użytkowników. ChesireCat Opublikowano 28 Września 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 (edytowane) To mam jeszcze coś z szuflady i bardzo jestem ciekawa Waszych opinii... Pani Miłość Wychodzi Zza kurtyny czerwonej, ciężkiej, zakurzonej Wszyscy na nią czekaliśmy Wszyscy, już nam trudno było wierzyć Że w ogóle istnieje A Ona teraz, powoli się wyłania Ekscytacja i podniecenie, Tu u nas, na krzesłach Nikomu nie przeszkadza Że cała jest w bliznach i siniakach Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 29 Września 2022 przez ChesireCat (wyświetl historię edycji) 8
duszka Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się ta zmiana sytuacji "tu u nas na krzesłach" wywołana przez pojawienie sie miłości... I może nawet spowoduje ona nasze "zerwanie się z krzeseł" :) Pozdrawiam! 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 @ChesireCat Ładnie ale czuję się niedopieszczony, ponieważ mam wrażenie, że utwór się urywa.
ChesireCat Opublikowano 28 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mi o to chodziło żeby był urwany i nie było wiadome co się stanie, w końcu to miłość, w pewnym sensie sam decydujesz co zrobisz I jest niedosyt Bo to ty musisz kochać , więc musi się urwać, byś mógł zadecydować Jakoś tak To widzę Do tego idzie rysunek trochę sugerujący o co chodzi Edytowane 28 Września 2022 przez ChesireCat Dodatkowa treść (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 Witam - ogólnie na tak - Pozdr. 1
goździk Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 @ChesireCat Dla mnie to zalążek do stworzenia czegoś więcej. Miłość jako zasłużona primadonna sceny teatralnej. Powrót po latach nieobecności. Ekscytacja widzów związana z oczekiwaniem, późniejszy zawód... Zdecydowanie jest potencjał w tym utworze! :) 1
Rafael Marius Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 Z chrześcijańskiego punktu widzenia do Jezus umęczony wyłania się zza kurtyny dawno nie odkurzanych grzechów. 1
ChesireCat Opublikowano 30 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci za ten komentarz 1
Rekomendowane odpowiedzi