Klip Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2022 (edytowane) Dziewczyna sieciowca znad Noteci szukała czegoś co go podnieci. - Maski włóżmy - żąda hetera. Odrzekł jej Zbych sprzed komputera - Mnie, to podnieca maska podsieci.* dzięki uprzejmości Jaya Mistrzunia netu spod Yokohamy w bramie pieściły trzy piękne damy. Chciał do tej w stringach,* znów puścić pinga,* lecz nie spamiętał adresu bramy.* Nie miał tego w programie programista z Piły by panie coś innego niż kod mu pieściły. Gdy Ada* cmoknęła go w usta, do dziewczyn zmienił był gust, a język się mu zapętlił i dane zmieniły. Przypisy 1.Brama sieciowa (ang. gateway) – maszyna podłączona do sieci komputerowej, za pośrednictwem której komputery z sieci lokalnej komunikują się z komputerami w innych sieciach. 2.Maska podsieci, maska adresu (ang. subnetwork mask, address mask) - służy do wyodrębniania segmentów sieci komputerowej. 3. Stringi - ciągi dowolnych znaków (np. liter lub cyfr). 4. Ping - pilecenie służące do sprawdzania połączenia sieciowego między urzadzeniami sieciowymi. 4. Ada to również język programowania nazwany na cześć Lady Lovelace, pierwszej programistki, poetki i genialnej córki lorda Byrona. (serdeczne pozdrowienia dla @ais). Używany przez armię Stanów Zjednoczonych. Edytowane 24 Września 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji) 7
Rolek Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2022 @Klip Stary już jestem i nie ogarniam; "Sieci Podsieci Stringów I pingów" Pozdrawiam
Klip Opublikowano 23 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2022 @Rolek Ja też coraz słabiej:( @Gosława@Marek.zak1@Ana@RolekDziękuję za polubienia i komentarze. Mam nadzieję, że się uśmiechnęliście. Pozdrawiam serdecznie. PS. Stringi to jest jednak jakiś punkt zaczepienia.
Annie Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 (edytowane) To ja dołączę do wirtualnych limeryków ;) Pewna dziewczyna na jakimś portalu chciała zobaczyć avatar w realu i do admina prośbę zgłosiła - ten wessał ją do wirtualu Edytowane 25 Września 2022 przez Annie (wyświetl historię edycji) 1
Klip Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 (edytowane) @Annie Bardzo fajny. I ma tę przewagę nad moimi, że nie wymaga (prawie nie wymaga) przypisów:) Pozdrawiam i dziękuję. PS. Chyba wkradła się literówka. Jakimś? Edytowane 25 Września 2022 przez Klip (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @Klipświetne! ;) pomysłowo, inteligentnie i zabawnie!
Annie Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poprawiłam, dzięki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Klip Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @Cor-et-anima Dziękuję za przemiłe słowa i polubienie. 1
raf Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 Moja branża (jestem programistą) Nawet współtworzyłem chyba pierwsze polskie country z limerykami ze świata IT linki poniżej: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam! 1
Klip Opublikowano 1 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 @raf Piosenka super. Najbardziej podobało mi się "Fajne masz API" Zacytuj proszę (jeśli możesz). Pozdrawiam i zapraszam do pisania.
raf Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 @Klip Dzięki! Wrzucę kiedyś limeryki z tej piosenki na poezja.org Pozdrawiam :-)
Rekomendowane odpowiedzi