Natuskaa Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2022 (edytowane) wybrane z kosza życzeń uśmiechnięte czasami swoje istnienie prezentują różne moje buraki marchewki i ziemniaki te które wykopałam te połamane w trakcie i te zazielenione brakiem albo nadmiarem słońca leżą tu obok siebie a ty kiedy przychodzisz witasz się nieświadomy że też nosisz swoje warzywa w każdym geście i słowie surowe kładziesz na stół gdy pytam czy gotować ależ nie ma potrzeby odpowiadasz bardzo zdziwiony tym że ktoś zauważył co kopcowałeś w sobie przez calutkie życie Edytowane 12 Września 2022 przez Natuskaa tytuł (wyświetl historię edycji) 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2022 Witam - podoba się takie pisanie - Pozdr. 1
Natuskaa Opublikowano 7 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To miłe. Dziękuję i pozdrawiam :)
Natuskaa Opublikowano 10 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To już klasyka :) a potem ten kawałek z osłem i... Shrek, ja w dół patrzę... uwielbiam. Mam ogródek, cóż czasami coś wyrośnie :) Dzięki za puentę i odwiedziny. Pozdrawiam. Edytowane 10 Września 2022 przez Natuskaa (wyświetl historię edycji)
Wielebor Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2022 Fajne, podoba mi się! Trąci nieco turpizmem, co bardzo lubię i cenię. A co znaczy "kopcowałeś"? Pytam, bo serio nie znam tego słowa:) pozdrawiam 1
Natuskaa Opublikowano 12 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trąci ziemią, bo lubię przyglądać się ziemi, pod kątem plonów, jakie wydaje :) Co do "kopcowania" ... hmm - odsyłam do przeglądarki. Dziękuję za odwiedziny i kilka słów. Pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi