Marek Hipnotyzer Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 mój bóg Silnych każe zetrę wasze twarze na krwawą miazgę kamieniem kopcie grób sobie przedtem mój bóg Silnych karze tych co darmo jedzą nasz chleb i dzieci mieć nie chcą "och, nie!" nasz naród owrzodzą więc łeb im roztrzaskam że hej! wcześniej jednak homo- zamienie na pede- i pedo- tak jak kiedyś Żydom dałem ksywkę pasoŻyd (te pod-ludzie i śmieci do krzyża nasze dzieci na mace ubiły - to wstyd!) wcześniej jednak zetrę ich twarze kamieniem - jak bóg mój każe na krwawą i niemą miazgę która nie powie już nic
vacker_flickan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Gott mit uns...? mocne pozdr
Anna Janik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie - jak chcesz się tak dalej bawić pisz sobie takie wiersze na zebrania radykalnej prawicy czy Młodzieży Wszechpolskiej ale nie szerz tu nienawiści i swoich okropnych, rodem z Mein Kampf poglądów. "pod-ludzie"? Wstydź się! Bez pozdrowień, Anna Janik
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Aniu, zanim podniesiesz alarm, bądź łaskawa wczytać się najpierw dobrze w wiersz. pozdrawiam
Marek Hipnotyzer Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Skoro Ania mnie tak odebrała, to czuje się spełniony... Nie, droga Aniu, nie jestem rasistą - mój wiersz miał na celu zestawienie rasizmu z homofobią-jest momentami tak samo obrzydliwa - i tak samo polega na dehumanizacji osób, które się potem dyskryminuje ( to właśnie miałem na myśli, pisząc o ścieraniu twarzy na krwawą miazgę ) W pewnym sensie zainspirował mnie do tego utwór Toola pod tytułem "Prison Sex", który opowiada o molestowaniu z punktu widzenia gwałciciela. Utwór ten jest dogłebną analizą kręgu cierpienia molestowanej osoby, ofiary, która staje się katem... Nie ważne - czekam na krytykę za formę! Nie jestem antysemitą ;) uwielbiam powieści Rotha.
Anna Janik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Okej, przepraszam, ale już się bałam że należysz do radykalnej prawicy...odwołuję wszystko...po prostu nieźle prowokujesz...taaak...to już komplement...do formy nie mam nic jest ok:) Mea culpa, mea culpa,mea maxima culpa :)) Bardzo przepraszająco pozdrawiam, Anna Janik
Marek Hipnotyzer Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 przyjmuję. nie ma za co.
Rekomendowane odpowiedzi