e-m-e-m Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ukradłem poecie ten wiersz, sznur czarnych pereł ustępstwa. Uniósł się w gniewie i wiesz jakbym dokonał przestępstwa. Zaraz rozprawa i stryczek, szybki był wyrok dwunastu. - żeby choć mały pomniczek - żeby choć twarzą ku miastu. I nic. Pobożne życzenia, jak pereł jest ich niewiele. Pamiętaj. Poeta docenia, wartość mej zbrodni - - aniele.
Barbara_Pięta Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Piękny wiersz, choć ze smutkiem muszę przyznać, że w dzisiejszej dobie wiersze rymowane nie mają swojego należnego miejsca w kanonach mody poetyckiej. Szkoda :-(. Pozdrawiam serdecznie :-)). P.S. Kiedy ja się wreszcie nauczę pisać takie rymowane cuda?? ;-)
Barbara_Pięta Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 I czemu w warsztacie?
kall Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 nie mam się do czego przyczepić :) temat, forma, rymy... pięknie :) pisz więcej Pozdrawiam Kalina ps. I szybko z warsztatu, bo tu się marnuje :)
e-m-e-m Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ech, dziękuję za komentarze ! no i wklejam do początkujących pozdrawiam :)
stanislawa zak Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 rytmicznie płynie świetnie się czyta, podoba mi się -sznur czarnych pereł ustępstwa.pozdrawiam kradnąc sznur z pytaniem -mogę?
Rekomendowane odpowiedzi