Poezja to życie Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Jesteś utkana z księżyca I rzucasz się na mnie Jak wygłodniała wilczyca Chcesz mi zadać ból Ty jesteś królowa A ja król I tak tkwimy w tej bajce Zwanej życiem Stwarzając pozory I widzimy tylko Nocne zmory A ja wciąż maluję Twoje imię Czarnymi farbami I czujemy się Tak dobrze Będąc sami Czas zatrzymał się Między wirującymi obrazami I nie ma już nic Już nic więcej 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) Witam - widzę tu sens który podoba sie - Pozdr. Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Poezja to życie Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2022 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję. Staram się aby każdy wiersz był tak samo dobry albo lepszy od poprzedniego. Pozdrawiam również
A-typowa-b Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2022 @Dragaz to utkana z księżyca, ładne. Pozdrawiam
Poezja to życie Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2022 @A-typowa-b Dziękuje bardzo i również pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi