Anna_M. Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 za obietnice nie podziękuję pomimo że już wychodzę wolę na chłodnym prześcieradle przywoływać tamto kocie spojrzenie kiedyś już to mówiłam czasami mnie tu nie ma chociaż możesz mnie dotknąć
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Mm, każda zwrotka rewelacyjna, nie ma nic zbędnego, wszystko wspaniałe... pozdrawiam memento mori
Michał Ziemiak Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Wiersz jest ładny (szczególnie 2 zwrotka) ale wg trochę za mało w nim oryginalności i pomysłowości. Upłynniłbym i pokolorował zwortki 1 i 3 ;-) POZDRAWIAM!
Vera Domini Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ogolnie wiersz bardzo mi sie podoba, w szczegolnosci 2 zwrotka.Trzymaj tak dalej:)Pozdrawiam,Vera
Agnes Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 spodziewałam się czegoś lepszego Anno...ostatnio jestem tu bardzo rzadko, może dlatego jak już się pojawię to liczę na coś ekstra:) ten wiersz jest dobry...ale może bardziej opisowy niż refleksyjny, poza tym krótki, nie rozwijasz drugiej strofy...czegoś mi tu brakuje... może dałabym tez obietnicę w liczbie pojedyńczej, byłoby wg mnie bardziej dobitne... czekam na więcej:) pozdrawiam Agnes
Anna_M. Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Dziękuję wszystkim za poświęcony czas, dobre rady zapsiuję w głowie, pozdrawiam.
51fu Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Wszystko gra, słowo daję. Nie ma narzekania. Ale wiesz, czego mi brakuje? Przydałby się jakiś drapieżny, koci tytuł. Tak dla podkreślenia charakteru. Pozdrawiam cicho. // 51
Anna_M. Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, tytuły są czymś, czego zdecydowanie moim wierszom brakuje i chyba nie tylko wierszom... Tę uwagę zabieram ze sobą, będę usiłować tytułować :) Dziękuję za opinię, obecność; pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Dla mnie jest ok..:).. Hej
Rekomendowane odpowiedzi