Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 brzegiem ciasnej metalowej blaszki pogłaskałam własne dłonie nie zostało już nic co możnaby sprzedać oddać odkupić znikneły stare imiona cele niewidne horyzontu nie było nigdy nie ma miłości nie ma już winy
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zgadzam sie-nie ma miłości...jest tylko bezwiedny taniec godowy ciał..przemawia do mnie ten wiersz..oj przemawia:))czytany od dolu do góry tworzy jeszcez ciekawszą kombinacje.:))ogólnie te 15 pkt:))
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I właśnie stąd ta czerwień lepka, pachnąca wnętrzem... Pozdr.
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A mi smutno. Żeby dobry wiersz zepsuć "nie ma miłości" - ech. I jeszcze jedno: nie "znikneły", tylko "zniknęły". Szkoda, naprawdę szkoda... Cóż, jedni szukają kaszy, inni nadziei...
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Marność nad marnościami i wszystko marność - oprócz tego wiersza Pozdrawiam
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niestety moj komputer nie lubi polskich literek Sewerynie... i nie zawsze da sie ich uzywac:( a poza tym milosci dla mnie juz nie ma... po coz klamac?
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hymmm..... milosc jest jak mydlo, tylko dla wybranych;)
sterowiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to ja dopowiem za sewerynem nie "moznaby" tylko "można by" a tak serio wydaje mi się ze nie uchwycilas tego co chcialas uchwycic, wlasciwie nie uchwycilas zalu, wiersz jest pusty, ot relacja taka pozdrawiam
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 faktycznie, ostatnio mam problemy z uchwyceniem czegokolwiek... niemoc mnie ogarnela..:(
sterowiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niemoc jest przywilejem poetow ;) pozdrawiam ps.: minie
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 rowniez pozdrawiam ps. nie, to cena za moj usmiech
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wg mnie wiersz jest pusty, bo mówi o pustce i braku wartosci Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miałem taki czas w swym życiu, nawet żalu wtedy nie było, było tylko nic :((
Rekomendowane odpowiedzi