urszula Juszczak Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Śpia obok razem przytulone te nasze chore myśli zapominając o nas samych kołysząc się we własnej urojonej wyobraźni Kochając i nienawidząc istnieją razem
jacek 22 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 lapidarny,piękny i zamyśliłem się nad nim miło jest przeczytac rano coś takiego, pzdr.
kall Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 ładne, chociaż, moim zdaniem, powinno być bardziej rozwinięte twoje dzieło :) Pozdrawiam Kalina
Michał Ziemiak Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Niestety jestem na nie! Strasznie oklepane zwroty i treść - taki bałagan myśli nic nie wnosi. Poza tym - trochę za krótko, mało treści, niewyraźne skojarzenia etc. No i literówka (ś) w tytule! pozdrawiam!
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 można to było rozwinąć i o wiele lepiej poukładać. pozdrawiam
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Urszulo, wiersz treściowo jest dość czytelny,subtelny i plastyczny .Myślę tak jak moi poprzednicy , że możnaby zastosować tu nieco inną wersyfikację . Nie mam nic przeciwko dość często używanym zwrotom , bo przecież na nich się wzorujemy ale gdybyś ubrała swój wiersz bardziej metaforycznie, uzyskałby on ciekawszych klimatów i doznań dla czytelnika.Pozdrawiam ;-)
urszula Juszczak Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Dzieki za wszystkie komentarze...Ja tych utworków nie układam samodzelnie jak mi się napiszą tak zostawiam.Ale za poetkę ani za twórcę się nie uważam.Piszę kiedy mam potrzebę a zamieszczam je tu z czystej ciekawości. dziękuje i pozdrawam : )
Rekomendowane odpowiedzi