violetta Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 uwielbiam pastelowe kolory braguina słońcem ustawiasz się do mnie bawię się matematyką z książek choć nie wszystko dobrze wyżej takie orzeźwiające 4
[email protected] Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Specyficzne malarstwo, specyficzne pisanie, oboje Violu /szkoda/... z podpisem na ramie. Pozdrawiam pięknie, jak niedużo trzeba aby unieść ciężar. 1
violetta Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @Michał_78 cieszę się, że zapoznałeś się. podróże kształcą:) kupuję kolorowe książki do matematyki i ćwiczę mój mózg, żeby nie być z tyle:) @[email protected] dla mnie piękne malarstwo, mogę patrzeć i patrzeć w nie. 1
[email protected] Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @violetta Tylko Violu zbyt jednostronne, sztampowe, ale krytycy malarscy potrafią czasami wywindować tego czy innego autora, doprawdy nie wiedząc za co. I obawiam się że sam autor nie wie za co... choć to mu graj! Miłego wieczoru.
violetta Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @[email protected] miłość jednostronna jest dobra:)
[email protected] Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @violetta Jak już miłość Violu, to wybacz... ale nie jednostronna.
violetta Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 @[email protected] to zależy, ale zgodzę się z Tobą:)
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violettaAbstrakcyjne malarstwo to jak dobra poezja. pozdrawiam ???
violetta Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2022 @WiechuJK rozwiązuję zadania, żeby szybko odpowiedzieć na pytania:) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violettaMatematyczne szlifowanie umysłu pomocne w logicznym patrzeniu na świat, ale poezja nie musi być takowa... ;-)
violetta Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2022 @WiechuJK mam urlop od tego wszystkiego, jestem w innej fazie, taka salamandra. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 24 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violettaFajnie! Taka salamandrowa faza podmuchem wiatru w upalny dzień. Udanego urlopu! :-)
violetta Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2022 @Dag gorąco dziękuję i ślę uśmiechy. :)
Rekomendowane odpowiedzi