Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Natuskaa Opublikowano 15 Lipca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 jestem zaszczepiona przeciw gruźlicy ospie i pustelnictwu używam grzebienia garnków i języka czasem jednocześnie z innymi ludźmi siedzę w autobusie dzielimy powietrze na powrót łączymy uzyskujemy wariację w temacie zdrowia jestem zaszczepiona jak drzewo owocowe szlachetną ideą 10
Gizel-la Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 lekka wariacja z inteligentnie wplecionym przesłaniem - na czasie - super! 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 Wiersz dobry, ale aż ciśnie mi się na ekran, że jestem jak stare, dzikie drzewo... osika! Trzęsę się czasami, bo ciągle na mnie jakichś Judaszów wieszają... albo lipa... nie, lipa nie, bo to lipa... domb może... albo buk. :) Pozdrawiam. 1
[email protected] Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2022 @Natuskaa Pustelnica Natuskaa, w otchłań się oddala. Igiełka jedna, druga, na to Jej przyzwala. Milej soboty. 1
Natuskaa Opublikowano 16 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakie czasy takie przemyślenia :) Dziękuję i pozdrawiam. Dzikie mówisz... i tak bywa, stare... nie wszystkie mogą być młode. Tylko ten Judasz... co on taki uparty, że ciągle przychodzi? Miał być jeden. Dziękuję i pozdrawiam Panie buk :)) Cieszę się, że sobotnio zaskoczyłam, bo co tam... trzeba prowadzić mózg w rejony, które go wytrącają ze znanych już torów, a niech ma też trochę wakacji i nowe krajobrazy do ułożenia :) A wariacja? Bardzo szeroko idzie z tego co internet podaje. Ja aż tak szczegółowo się nie zagłębiałam, ot coś mi zaświtało no i jest... Również miło Ciebie gościć :)) Dziękuję i pozdrawiam. O matko... Dziękuję za odwiedziny, pozdrawiam :) Wertowałam trochę neta w poszukiwaniu informacji o szczepieniu drzewek... tak to odebrałam. Może mogłoby istnieć samodzielnie. To musiał być pogrom, zresztą tamta historia to mroczna jakaś jest, niby podbój, ale koszty, nie do oszacowania. Dziękuję i pozdrawiam :) 1
Deonix_ Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2022 Wiersz bardzo dobry, ale statystyki i tak nie cierpię, to powolne zabijanie studentów ;) Pozdrawiam :) Deo. 1
Natuskaa Opublikowano 16 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, też nie lubię statystyk, choć matematykę lubię :) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi