Lady_Supay Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 rozproblemowił się mój świat w każdym maleńkim kawałku drzemie nie - pokój zawirowało w oczach zakręciło w głowie zasypało pytaniami pod trykotową koszulką ciarkami przeszła minioność twarz spłonęła na widok teraz w wiadomościach minęła historia pomylili się gdzieś między wczoraj a dziś
Lady_Supay Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Izuniu, dziękuję Ci za komentarz,ale zauważyłam, że wszystkie ostatnie moje wiersze zasługują na miano miernych. Nie mam nastroju, weny twórczej. Pewnie muszę trochę wyluzować, bo pisanie dla idei pisania mija się z celem. Czas tak szybko goni, ze na moją ukochaną poezję muszę kraść chwile, ale to nieskuteczna forma tworzenia.... Czuję się zmęczona. Poczerpię radości z Waszych wierszy, pewnego dnia się ocknę i może wyjdę na ludzi - czego sobie życzę;) Pozdrawiam Cię serdecznie ewa
51fu Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Rozumiem, o co Ci chodzi. Pewnie, że sama idea nie wystarczy. Jeśli czujesz, że potrzeba chwili przerwy, to pewnie Ci jej rzeczywiście potrzeba. Kto ma o tym wiedzieć, jak nie Ty?... Lepiej ruszyć po pauzie z pewnością siebie i satysfakcją. Zna się. Lecz z drugiej strony, jeśli Twój wiersz jest mierny, to ja się boję czekać na Twoją szczytową wenę! Autokrytycyzm mile widziany, ale tym razem puszczę go mimo uszu, jeśli pozwolisz... Do rzeczy. Bardzo dobre 'ciarkami przeszła / minioność', 'rozproblemowienie' również. Jedyne co, to chyba przedostatnia strofa. Można bez niej, tak mi się zdaje. Zaduma, troszkę apatii — to właśnie mi się udzieliło. Pozdrawiam cicho. // 51
Bea Nefer Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 mnie też się podoba choć zrezygnowałabył z "bez odpowiedzi". Pozdr. N.
Lady_Supay Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zgadzam się z Szanowną Przedmówczynią. Pozdrawiam/iza Dziękuję z całego serca. Podniosłaś mnie na duchu. Ostatnio zwątpiłam w siebie... Pozdrawiam cieplutko.
Lady_Supay Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak właśnie czułam, gdy to pisałam... Co do przedostatniej strofy, to jeszcze nie wiem... Łączy początek z końcem... Zobaczę jeszcze. Dziękuję oraz pozdrawiam równie cicho i serdecznie.
Lady_Supay Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak masz rację, zmieniłam. Dziękuję pięknie i pozdrawiam.
Agnes Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Lady:) witam ponownie... czepię się oczywiście choć uważam wiersz za dobry, nie no więcej niż dobry:) otóż uważam że druga strofa jest niepotrzebna, bo t zwyczajna wiliczanka, jeśli napiszesz to inaczej to ok, ale w takiej formie to nieee:) a tutaj: twarz spłonęła na widok teraz------------------------wg mnie niepotrzebne w wiadomościach minęła historia pomylili się gdzieś między wczoraj a dziś-------------tu nie jest źle, ale...może trzeba przestawić wyrazy...pomyśl nad tą końcówką:) ogolnie to dobre wrażenie wynoszę stąd:) buziaki Agnes
Luthien_Alcarin Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 dobry utwór, acz zdecydowanie stać Cię na lepsze:) Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi