Wiechu J. K. Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2022 człowieku miliardy razy i ciągle rodzony trwasz pytania bez odpowiedzi ale to tylko złuda znasz skargi milczeniem odebrane być może kiedyś poznasz czy o to dbasz człowieku jestem który jestem a ty przyszłości nie znasz więc pogódź się z tym co masz czy radę sobie może dasz ja zawsze jestem ******* Wiersz ten napisałem zainspirowany wierszem Grzegorza @[email protected]: Rozmowa z Bogiem. Czytając Biblię przez wiele lat, pokrótce taki właśnie przekaz odebrałem. 2
[email protected] Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2022 @WiechuJK Co by Wiechu nie rzec spojrzałbym Mu w oczy, jak jego panowanie... dalej się potoczy? Trzymaj się zdrowo. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @[email protected] - Ale Bóg jest nad tobą, nie pomyślałeś o tym? - Jeśli jest, to czasem daje się zapomnieć. I to może nawet mądrość ze strony Boga, że gdy nic już nie może, daje się zapomnieć". ("Kamień na kamieniu") - Wiesław Myśliwski 1
Rekomendowane odpowiedzi