WarszawiAnka Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 zachwycający świergot ptaka w zieleni ucichło miasto * krzewy jaśminu toną w powodzi kwiatów tonę w ich woni 4
WarszawiAnka Opublikowano 19 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2022 @Dag : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze byłam wrażliwa na oddziaływanie natury, ale od pewnego czasu odbieram ją znacznie intensywniej - i bardzo mi się to podoba. :) Dziękuję i pozdrawiam @Rolek : Dziękuję za Twój głos. :)
JWF Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2022 drugie haiku aż pachnie kwiatami super - uwielbiam okres wiosenno-letni - wszystko zbudzone do życia 1
WarszawiAnka Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2022 @JWF : Dziękuję za Twój głos. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też ten czs uwielbiam. :) Cieszę się, że tak pozytywnie odebrałeś te miniaturki i poczułeś zapach, który tak bardzo chciałam przekazać. Pozdrawiam
WarszawiAnka Opublikowano 21 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2022 @iwonaroma : Dziękuję za Twój głos. :)
WarszawiAnka Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2022 @Klip : Dziękuję za Twój głos. :)
Rekomendowane odpowiedzi