[email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @Krzysztof2022 Pod jakim względem? @WiechuJK Wiesz dobrze że odpowiedzi leżą w nas, nawet te skierowane do Bogów.
Krzysztof2022 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @[email protected] dotykasz sacrum, ale myślę, że zgrabnie wybrnąłeś Pozdrawiam p.s. w Twoim pisaniu nie ma nachalności i natręctwa zmuszasz do refleksji
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @[email protected]Telepatycznie odczucia są, poprzez umysł na sumienie, ale czy na serce.
[email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @Krzysztof2022 Nie wiesz - zapytaj, prawda odkryta.
Krzysztof2022 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @[email protected] dobrze piszesz i niech tak zostanie Pozdrawiam
[email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @WiechuJK Sumienie... a serce, myśli zaczną brzęczeć. @Krzysztof2022 Dziękuje, duma mnie rozpiera, tylko taka z dobrą myślą przewodnią. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @[email protected] Być może to były granaty, ale nie kule do armaty. Lecz nie rodzaj owocu tu ważyć to wszystko musiało się zdarzyć. Zasyczał wąż nie pytany: kiedyś nosiłem też glany. I wiedz o tym mój druhu teraz muszę na brzuchu. 1
[email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @WiechuJK Szukanie rymu na siłę, tak trochę już dawno przegniłe.
Wiechu J. K. Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rymy przychodzą zaś gładko nie na twardo i nierzadko. Spokojnego wieczoru!
[email protected] Opublikowano 17 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2022 @Amber Amber, poetycka przenośnia, tam zaczęli grzeszyć a więc wypada kontynuować to samo. W tym jesteśmy nadzwyczaj konsekwentni, przegoniliśmy Adama i Ewe o głowę. Wszystkiego dobrego. @WiechuJK Trzeba trochę mózg wyprężyć, by nie wstydził się nasz język. Kłaniam się Wiechu, dobrej nocy. 1
violetta Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2022 @[email protected] myślę, że będzie cytrynianka, bo inaczej wesele by się nie udało:) trzymam Cię za słowo:) ja w tym roku wyjeżdżam nad polskie morze i będę tam sprzedawać swoje książki, jeszcze zastanawiam się co wybrać, może w dwa miejsca wyjadę:)
[email protected] Opublikowano 18 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2022 @violetta Jak będziesz sprzedawać - krzycz Violetta - jak posłyszę podejdę. Od 27.06 będę w Międzyzdrojach, ale tylko tydzień. Pozdrawiam Violu.
Nata_Kruk Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2022 Obszerna treść i... masz dryg do rymów. 1
violetta Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2022 @[email protected] ja raczej wyjadę w środku lipca, chcę dalej do Dziwnowa może i do Sopotu, uwielbiam białe domki. takie mam plany, zobaczę co tego wyjdzie.
[email protected] Opublikowano 18 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2022 @Nata_Kruk Nato Raju nie zauważyłaś- ale jakże dobrze że byłaś. Pozdrawiam, dziękuje za miłe słowa.
Rekomendowane odpowiedzi